close
Kundearrangement

Gablers årlige Bergensfestseminar

Arrangement forbeholdt kunder

12
jun
placeRadisson Blu Royal Hotel, Bergen
access_time09:00 - 16:00
today12. juni 2019

Spenninger globalt og lokalt

Arrangementet er forbeholdt våre kunder.

Vårt tradisjonsrike Bergenfestseminar holdes i år 12. juni. Få med deg en faglig inspirerende dag med innholdsrikt program om aktuelle tema. Vi avslutter med god stemning og konserter på Bergenfest.

Som vanlig byr vi på spennende foredragsholdere med dagsaktuelle og evige temaer. Av dem som kommer er blant andre Eva Joly.

Eva Joly er internasjonalt kjent for sin kamp mot korrupsjon og økonomisk kriminalitet. Hun har arbeidet mange år i Frankrike, og som forhørsdommer har hun blant annet stått i spissen for avsløringen av korrupsjonen i oljeselskapet Elf Aquitaine og i storbanken Crédit Lyonna.

I år er tema spenninger

Innen investering er temaer som spenninger mellom Kina og USA, brexit og ansvarlige investeringer sentrale. Vil Kinas fremvekst true eller sikre vestens velstand? Hvordan investere bærekraftig uten å ta for høy risiko er også svært aktuelt.

Innen pensjon er utviklingen av pensjonskonto og effektene av ny offentlig pensjon temaer som har stor betydning for den enkeltes lommebok.

Stemningen og diskusjonene har alltid vært gode på seminaret, ikke minst under musikkfesten etterpå. Vi har bestilt godt vær, og artistene sørger for god stemning.

Les mer om følgende emner:
InvesteringKundearrangement