close

Om oss

Vår kompetanse og teknologi gir oss en ledende uavhengig posisjon innen pensjon og investering.

Gabler er en uavhengig aktør innen pensjon og kapitalforvaltning. Vi tilbyr uavhengig rådgivning, rapportering og analyse, i tillegg til pensjonsadministrasjon og regnskap for offentlig og privat sektor.

Vår uavhengighet gjør at våre kunder kan være sikre på at vi gir objektive råd i tråd med kundens ambisjoner.

Gabler leverer trygge og gode pensjons- og investeringsløsninger, i tillegg til god avkastning til våre kunder. Dette gjør vi gjennom å ha høyt kompetente medarbeidere, moderne og fleksible teknologiske løsninger, gode samarbeidspartnere og fokus på ledelse.

Våre kunder består av over 50 av Norges største pensjonskasser, flere av Norges ledende finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Vi etterser investeringer for 143 milliarder kroner.

Fra starten i 1988 har vi vokst til 120 ansatte, har 300 millioner kroner i omsetning, og leverer gode resultater for både kunder og eiere. Gabler er lokalisert i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og København, der våre dedikerte fagfolk hjelper virksomheter i hele Norge.

Vår verdiplattform

Gabler sin misjon er å skape resultater som gir muligheter. Dette skal vi oppnå gjennom å hjelpe våre kunder til å se, forstå og sikre sin fremtid innen pensjon og investering.

Vår uavhengighet

Vår uavhengighet er vårt kjennetegn, stolthet og varemerke. Våre kunder kan være trygge på at vi gir objektiv rådgivning i tråd med kundens ambisjoner.

Karriere

Vi er på jakt etter kompetente mennesker som identifiserer seg med våre verdier og visjoner, og som kan bidra med å utvikle vår virksomhet. Hos oss er mangfold viktig for et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi ser det som en styrke - og ønsker oss medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver som kan bidra med å utvikle vår virksomhet.

Vårt

Samfunnsansvar

Gabler ønsker å bidra til bærekraftig utvikling også utover våre forretningsområder. Vår visjon er å skape resultater som gir muligheter. Ved å integrere sosiale hensyn i virksomheten ønsker vi å skape muligheter, både for Gabler og mennesker i samfunnet vi er en del av.