close
Kapitalforvaltning

Om oss

Vi brenner for kapitalforvaltning. Vår lidenskap er å skape langsiktig avkastning for kundene våre. Analyse og investeringsdisiplin er essensielt i dette arbeidet.

Det beste beviset på vår kompetanse er nettopp våre lange kunderelasjoner. En majoritet av våre kunder har valgt oss gjennom hard konkurranse med andre aktører i inn- og utland.

Forvalterseleksjon og overvåkning

I Gabler tilbyr vi kundene våre eksklusiv tilgang til de beste forvaltermiljøene i verden. Med 143 milliarder under rådgivning og rapportering, er vi en foretrukken investor hos forvaltere både i Norge og globalt. Foruten eksklusiv tilgang, gir det oss en unik mulighet til å forhandle ned forvalterhonorarer, slik at så mye som mulig av avkastningen kommer kundene våre til gode. 

Analyse er essensielt for å lykkes med investeringer. Vårt dedikerte analyseteam er eksperter på å finne nettopp de forvalterne som er best på selskaps- og verdianalyse. Vi finner forvalterne med analyseressurser i verdensklasse, og møter alltid forvalterne før vi anbefaler dem til våre kunder. Vi møter hele analyseteamet og identifiserer nøkkelpersonene, noe som gir oss unik innsikt i hvordan de jobber.

Verden er i konstant endring. Med Gabler som rådgiver kan du være trygg på at vi hele tiden følger med på din portefølje. I noen tilfeller innebærer det å bytte ut fondsforvaltere som har levert solid historisk avkastning, men hvor forutsetningene for framtidig avkastning er svake.

Våre ansatte er fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og København. Vi leverer rådgivning og rapportering på 143 milliarder kroner.

Gjennom vår fondsplattform, Gabler Insight, sikrer vi våre kunder kostnadseffektiv drift, full oversikt og tilgang til verdens beste forvaltere. På den måten kan du være trygg på at du har kontroll på dine investeringer.

Les mer om våre kunder.
Les mer om ansvarlighet.