close
Arkiv

Forvaltermøte med Egerton Capital

CIO John Armitage og CEO Jeff Blumberg deler sine perspektiver på dagens Egerton-portefølje.

Tirsdag 5. april  |   11:00 – 12:00   |   Webinar Teams Live

Gabler har fulgt Egerton Capital i en årrekke, og vi anser dem som en av de aller fremste globale aksjeforvaltere i verden. Under ledelse av grunnlegger og CIO John Armitage, kan investeringsteamet vise til imponerende avkastningsresultater gjennom tre tiår. Det siste året har Egerton imidlertid vært gjennom en svak relativ periode, og i lys av dette er det ekstra viktig å få en grundig gjennomgang av porteføljen og hvordan de tenker.

Vel møtt!


Bilde av John Armitage, CIO i Egerton

Jeff Blumberg

Chief Investment Officer, Egerton Capital

John var med å grunnlegge Egerton i 1994. Han er Chief Investment Officer og porteføljeforvalter for firmaets lang-, kort- og aksjelånstrategier.

Han er også direktør i Egerton Capital Limited og partner i Egerton Capital (UK) LLP og Egerton Capital (US), LP. Tidligere jobbet John i Morgan Grenfell Asset Management, hvor han begynte sin karriere i 1981, og ble direktør i 1991. Han ledet Morgan Grenfell European Growth Trust fra lanseringen i april 1988 til mars 1994; det var det topprangerte europeiske aksjefondet i denne perioden. John ble uteksaminert fra Cambridge University i 1981 med en grad i moderne historie.


Jeff Blumberg

Chief Executive Officer, Egerton Capital

Jeff begynte i Egerton i 2010. Han er administrerende direktør og direktør i Egerton Capital Limited, direktør i Egerton Capital Equity Fund plc, medlem av administrasjonskomiteen, Egertons risikosjef og partner..

Før han startet i Egerton, tilbrakte Jeff ti år hos Goldman Sachs Asset Management – ​​først i New York (2000-2001), deretter Princeton (2002-2003), og deretter London (2004-2010). Mot slutten av sin periode var Jeff co-chief operating officer for Hedge Fund Strategies (HFS) og en av fire administrerende direktører med ansvar for å drive firmaets hedgefond for fondsvirksomhet. Mens han var ved HFS, ledet Jeff et forskningsteam med 20 ansatte for hedgefond i både New York og London. Han var der ansvarlig for all forskning på hedgefond i Europa og Asia på tvers av alle strategier. Jeff var også medlem av investeringskomiteene for HFS og Global Manager Strategies (long-only). Før han begynte i Goldman Sachs, var Jeff analytiker i investeringsbankenheten til CIBC World Markets i New York (den gang kjent som CIBC Oppenheimer) hvor han satte søkelys på fusjoner og oppkjøp innen bil- og kapitalvaresektoren. Jeff ble uteksaminert fra Harvard University i 1998 med en BA i regjering.

Les mer om Gabler Investments.