close

Veien til Gabler Insight 

Historien om vårt nye rapporteringssystem for fondsprodukter – Gabler Insight – er en historie om å finne det perfekte verktøyet for skreddersydde rapporter og visuell presentasjon av porteføljen. Etter grundig søk og evaluering verden rundt, fant vi det vi jaktet på hos en verdensledende leverandør.

Du kan glede deg til Gabler Insight! Vårt nye rapporteringssystem for investeringsporteføljer blir svært fleksibelt, med skreddersydde rapporter og visualiseringer som gir raske overblikk. Vi mener du kommer til å merke forskjell.

Skreddersydd for deg som kunde

I jakten på den beste løsningen dro vi ut i verden og spurte våre kontakter av kunnskapsrike og erfarne fondsforvaltere om råd. Hvilket system er det alle snakker om og vil ha? Hvem har de beste systemer for visualisering av porteføljer?

Svaret vi fikk var gang på gang: Addepar – et system skapt i knutepunktet for innovasjon – Silicon Valley i California. Fra et av verdens viktigste områder for teknologisk innovasjon leveres fleksible løsninger med uendelige rapporteringsmuligheter. Vi tok kontakt med dem og falt pladask. 

Jeg har sett ekstremt mange systemer i løpet av karrieren min. Første gang jeg så Addepar visste jeg umiddelbart at det var det rette. Det var så klart og tydelig!», sier Richard Quinn, som ledet analysen av systemalternativene.  

Richard Quinn,
senior business analyst i Gabler

Bilde av Richard Qiunn i Gabler.

Foto: Karoline Hamre

Brukervennlig og fleksibelt system

Vi er nå i gang med å bygge ferdig Gabler Insight på plattformen Addepar. Kundedata er i ferd med å bli koblet på og de siste sikkerhetssjekkene gjennomføres. 

Richard Quinn leder også selve implementeringen av nye systemer i investeringsavdelingen i Gabler. Hos Addepar var mengden ressurser lagt ned i systemet og hos kundene slående. De hadde ikke bare én kontaktperson, men et helt team tilgjengelig, oppdatert på oss som selskap og behovene for deg som kunde.  

Addepar som plattform innfridde kravene om fleksibilitet og skreddersøm, samtidig som vi enkelt kan publisere aktuelle rapporter og tilby kompetansen vår over en lavere lest til deg i det daglige.

Bilde av Leif-Tore Træen, Ibrahim Pelja og Thomas Mongstad Haavik i Gabler
Fra venstre: Leif-Tore Træen, Ibrahim Pelja og Thomas Mongstad Haavik i Gabler gleder seg til å presentere Gabler Insight for kundene. De har jobbet tett på hele prosessen med det nye systemet. Foto: Eva Løvaas

Snart klart for lansering

Vi har som mål å tilby de aller beste løsningene for deg som kunde. Derfor er vi stolte over å kunne lansere det beste rapporteringssystemet på markedet om kort tid. Med Gabler Insight får du èn plattform for analyse, data-aggregering og rapportering – alt tilpasset dine individuelle behov.

Gabler Insight er et nytt og bedre rapporteringssystem for kapitalforvaltning for våre kunder – som gir dypere forståelse av de underliggende investeringene i dine porteføljer, bedre risikostyring og muligheten til å ta mer informerte og godt gjennomtenkte investeringsbeslutninger.

Marianne Haukenes, investment manager og head of family offices i Gabler

Vi gleder oss til å ta rapporteringen til nye høyder – bli med på reisen!

Leder for family offices i Gabler, Marianne Haukenes. Foto: Morten Wanvik

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss!

Les mer om Gabler Investments.

Publisert: 23. mai 2023