close

Gabler flytter til nye lokaler

Fra slutten av 2024 blir vi å finne i Hieronymus Heyerdahls gate. Der får vi muligheten til å samle alle våre medarbeidere i Oslo på ett plan.

Gabler har inngått ny leieavtale med Ferd i Hieronymus Heyerdahls gate 1 i Oslo, like ved siden av Rådhuset.

De siste ni årene har Gabler vært lokalisert i 13. og 14. etasje i Indeksbygget på Solli Plass. Dette har passet oss godt med et attraktivt servicetilbud og nærhet til offentlig transport. Samtidig har behovene endret seg, og det var blant annet viktig for Gabler å få samlet de nærmere 100 Oslo-medarbeiderne på ett plan.

Eiendommens har svært gode kvaliteter og tilpasningsmuligheter for en dynamisk organisasjon. Vi mener at bygget representerer soliditet med sjel, noe som passer godt til Gabler. I tillegg vil jeg trekke frem profilen til huseier Ferd og det samfunnsansvaret de tar, det gjenspeiler våre verdier, forteller konsernsjef i Gabler Aksel Bjerkvik.

Konserndirektør Aksel Bjerkvik

Vi har hatt en omfattende prosess med å definere våre fremtidige kontorbehov og føler oss trygge på at vi vil finne oss godt til rette i Hieronymus Heyerdals gate.

Vi gleder oss til å ta lokalene i bruk! 

Kvalitet, gode felles fasiliteter og sentral beliggenhet


Det ikoniske bygget er oppgradert fra topp til bunn og har en unik utsikt mot Rådhusplassen, Akershus festning, Oslofjorden og Nasjonalmuseet.

Bilde fra nytt interiør i det historiske bygget.

Ferd Eiendom har vært opptatt av å ivareta den opprinnelige stilen på bygget og har tilført mange gode felles fasiliteter. I første etasje er en høykvalitets kantine allerede åpnet, drevet av 4Service. På plass i de historiske lokalene er også nyoppussede garderober og eget treningsrom, i tillegg til sykkelparkering med sykkelvask og servicestasjon.

Ta gjerne en titt på innsiden i video under her!

Se video fra Hieronymus Heyerdalsgate 1.

Les mer om Hieronymus

Næringseiendom: Ferd Eiendom med tre nye leiekontrakter i sentrum.

Publisert: 9. april 2024