close

Bærekraftig jul for Gabler

Årets julegave til våre ansatte blir – i år som i fjor – et bidrag til initiativet Gi Gaven Videre.

Julen nærmer seg, og med det går vi mot avslutningen på et veldig spesielt år. For mange har 2020 vært preget av usikkerhet, men også håp.

Vår misjon er å skape resultater som gir muligheter. I dagens situasjon har vi blitt satt på prøve. Vi forvalter verdier for fremtidens generasjoner, gir råd om risiko og skal sikre pensjonsrettighetene til en stor del av Norges befolkning. Derfor er vi glade for at vi har kunnet opprettholde normal virksomhet og ivaretatt våre kunder og oppgaver på en god måte.

Vi som arbeider i Gabler, er bevisste det samfunnsansvar vi har i et usikkert og krevende landskap. Vi har også et ansvar for å være ansvarlige og langsiktige. Det betyr blant annet av vi sikrer en bærekraftig fremtid.

Dette ønsker vi å ta med oss, nå som julen snart er her. Svært mange av oss har egentlig det vi trenger. Smågaver fra jobben til jul slår ofte feil og blir overflødig.

Årets julegave til våre ansatte blir også i år et bidrag til gode formål gjennom initiativet Gi Gaven Videre.

Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort skapt for gode formål. Våre ansatte får selv bestemme hvilket formål de ønsker vil støtte, og kan dermed gi gaven videre til den ideelle organisasjonen som er for sin hjertesak. I stedet for økende bruk- og kast-kultur som er lite bærekraftig, kan pengegaven gå til mennesker og organisasjoner som virkelig trenger det. På denne måten ønsker vi å bidra til et bedre samfunn.

Med det ønsker vi alle våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte en riktig god jul og en fin høytid!

Les mer om den bærekraftige julegaven Gi Gaven Videre her.

Publisert: 15. desember 2020