close
Arkiv

Pensjon i praksis = seniorkurs + rådgivning i ett

Et interaktivt kurs med individuell veiledning. Ta kontakt for å avtale tid for kurs.

Privat og offentlig sektor

Vi har utviklet kurskonseptet «Pensjon i praksis» – som et alternativ til de tradisjonelle seniorkursene med påfølgende individuelle rådgivninger.

I utgangspunktet er det ikke arbeidsgivers ansvar å sikre at ansatte har tilstrekkelig grunnlag for å treffe riktige valg, men det er definitivt i arbeidsgivers interesse.

Trygghet for dine valg

For å kunne treffe riktige valg må den ansatte få synliggjort hva de ulike alternativene betyr for sin pensjon og privatøkonomi. Ansatte får nødvendig informasjon og trygghet for sine valg, samtidig som arbeidsgiver unngår å komme over i rådgiverrollen.

Dine tall med interaktiv plattform

Kurset har en undervisningsform der alle får utdelt pc, som aktivt brukes under kurset. Under veiledning fra kursleder logger den enkelte selv inn på kalkulatorer og aktuelle nettsider, som eksempelvis NAV, Norsk pensjon, SPK, KLP og afp.no.

Kursdeltakerne får tilgang til vår interaktive plattform «Gabler Advice», som blant annet beregner årlig og månedlig brutto/netto tall – ved ulike scenarioer.

Deltakerne vil kunne sende beregningene over sine egne tall til seg selv. Du vil også få en kortfattet rapport som oppsummerer hovedreglene, i tillegg til tips og råd.

Kurset er rettet spesielt mot ansatte som er 60 år og eldre, og som dermed som nærmer seg tidspunktet for å skulle gjøre pensjonsmessige valg.

Ta kontakt dersom du er interessert i å melde deg på et kurs. Pris ved forespørsel.

Ring oss på mobil 94 80 20 00, eller send en mail til radgivning@gabler.no.


Kursledere

Alexandra Plahte

Senior rådgiver og 
leder for pensjon i Gabler

Alexandra er utdannet jurist og er Norges fremste pensjonsekspert. Hun har skrevet flere fagbøker innen pensjon, og er mye brukt som ekspertkommentator i media, hvor hun også har fast spalte i Aftenposten. Som foredragsholder i en årrekke, har hun solid bransjekunnskap innen de fleste sektorene i offentlig og privat sektor. Alexandra har jobbet som uavhengig rådgiver for offentlige og private virksomheter og deres ansatte innenfor pensjon og omstillinger i over 20 år.


Bodil Bache

Seniorrådgiver for
pensjon i Gabler

Bodil har Bachelor i ledelse og Høyere Forsikrings Eksamen (HFE). Hun har solid erfaring fra ledelse, strategiarbeid, som foredragsholder og med med individuelle rådgivningssamtaler, og har vært prosjektleder for flere store ombyggings- og utviklingsprosjekter. Som uavhengig rådgiver har hun over 20 års erfaring innen pensjon og forsikring både for offentlig og privat sektor.


Ta kontakt om pris eller for å avtale tid for kurs.

Les mer om følgende emner:
InvesteringKundearrangementPensjon