Vi tilbyr en rekke kurs og foredrag til både arbeidsgiver, tillitsvalgte og ansatte.


Pensjon har gått fra å være et kollektivt lite fleksibelt sikkerhetssystem til et viktig individuelt økonomisk vurderingsområde med mange valgmuligheter. Hvordan sikre at ansatte har tilstrekkelig grunnlag for å kunne treffe riktige valg, og hvor går grensen arbeidsgiver/rådgiver?

Vi er kjent for å formidle vanskelig fagstoff på en enkel og forståelig måte, og våre foredragsholdere har en engasjerende og tydelig formidlingsform.

  • Vi gjennomfører bedriftsinterne seniorkurs som også kan etterfølges av uavhengig rådgivning til ansatte.

  • Vi har kurs som legger vekt på praktisk info, tips og råd for de litt yngre i organisasjonen.

  • Vi har hjelp til selvhjelp for de som nærmer seg pensjonsalder, hvor deltakerne får utdelt egen PC med tilgang til vårt beregningsprogram, og hvor foredragsholder er tilgjengelig for spørsmål og veiledning.

Gjennom synliggjøring og informasjon om pensjon kan vi bistå til at din bedrift får tidlig kontroll over hva ansatte planlegger i forhold til fratreden og eventuelle ønsker om deltidsstilling. Dermed får dere styring og kontroll på fremtidig bemanningskabal.

Ta kontakt for å høre mer om våre kurs, hvordan vi kan bistå med å synliggjøre deres pensjonsordninger for de ansatte i kombinasjon med praktisk veiledning.

 

Ring (+47) 948 02 000 eller send oss en e-post på gsp@gabler.no.

Bodil Bache

Bodil Bache
Seniorrådgiver,
Gabler Steenberg & Plahte AS
+47 948 02 000 - Send oss en e-post på gsp@gabler.no